Skip to content

http://www.gamatemas.com.my/v3/

Increase font size Decrease font size Default font size default color orange color green color
You are here: Laman Utama
Telinga PDF Print E-mail
Written by Perunding GESB   
Thursday, 14 January 2010 12:09

Siti Rohana Dol Suhaili

Beliau mengalami jangkitan kuman pada telinga sehingga menyebabkan telinganya bernanah, membengkak dan mengeluarkan cecair. Disebabkan tidak tertahan dengan kesakitan yang dialami, Puan Siti Rohana yang tinggal di Lahad Datu menjalani pemeriksaan doktor. Di hospital telinganya disedut dan di flush untuk mengeluarkan kekotoran dan darah. Akibatnya gegendang telinganya koyak, membuatkan beliau pekak sementara. Beliau juga disyorkan untuk menjalani pembedahan untuk memulihkan gegendangnya. Walaupun masalah ini dihadapi pada sebelah telinga, tetapi sedikit sebanyak menggangu aktiviti harian beliau.

“Puan zabidah dari Pusat Jualan negeri memperkenalkan Gamat eMas ini kepada saya. Mulanya saya kurang yakin tetapi setelah mendengar penerangannya terdetik di hati untuk mencuba, mana tahu mungkin produk ini dapat mengatasi masalah telinga saya. Selepas 5 minggu mencuba Bioseed dan Pati Gamat Plus Vita, nanah dan cecair dalam telinga mengering. Malahan doktor yang merawat saya mengesahkan gegendang yang terkoyak  telah bertaup kembali. Memang ajaib, tetapi itulah hakikatnya!” jelas Puan Siti Rohana penuh yakin.

 

Rafidah Ramli  

“Saya menghadapi masalah resdung dan mengalami kerosakan pada gegendang telinga. Doktor mengesahkan 1/3 daripada gegendang telinga saya bocor lebih kurang 4 tahun lalu.”

Pada tahun 1998, saya telah menjalani satu pembedahan di Hospital Pakar Kuantan untuk menampal gegendang yang bocor. Bagaimanapun, masalah tersebut berulang kembali pada saya tahun lepas. Keadaan ini membuatkan saya rasa tidak selesa dan telinga saya rasa berdengung  dan berdesing-desing. Pada Julai 2001, penyakit saya semakin parah, telinga saya semakin membengkak. Akibatnya kepala saya sering pening dan terasa berpusing-pusing. Akhirnya, doktor mencadangkan saya membuat pembedahan kali kedua.”

“Alhamdulillah, 10 hari sebelum menjalani pembedahan, sahabat saya  memperkenalkan produk Gamat eMas. Setelah dua minggu saya mencuba Bioseed dan Pati Gamat Plus Vita, saya ke hospital sekali lagi untuk menjalani pemeriksaan.

“Hasilnya menakjubkan sehingga pada awalnya doktor kurang percaya dengan apa yang dilihatnya. Doktor yang merawat saya mengesahkan bahawa tanda-tanda positif penyakit telinga saya akan sembuh, tinggal 1/5 bahagian lagi daripada gegendang telinga akan bercantum semula. Oleh itu janganla berputus asa untuk mencuba apabila kita yakin oleh produk yang kita gunakan. Dengan izin Allah kita akan sembuh jika kita rajin berusaha.”

 

Salmah bt Hj Dahlan

“Saya mengalami telinga bernanah dan tidak berapa dengar. Setelah mencuba Minyak Linimen, sakit pada telinga telah sembuh dan tidak bernanah lagi. Masalah gastrik dan darah tinggi yang saya alami juga sudah sembuh sepenuhnya. Begitu juga dengan masalah berat badan berlebihan. Semuanya dapat diselesaikan dengan hanya meminum G-Cafe dan Pati Gamat Plus Vita. Saya berasa lebih aktif dan bebas melakukan aktiviti harian dengan selesa dan ceria.”

' Terima Kasih Gamat Emas'! 

 

 

 

 

 


 

Last Updated on Monday, 20 June 2011 09:55
 

Menu Utama


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/gamat/public_html/v3/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Daftar MasukJumlah Pengunjung

We have 11 guests online

DIARI MARKETING


Mac 2012
28hb Feb

Closing Submission (februari)

7hb Mac

Bonus Tree (Februari)

8hb Mac

Top Up (Februari)

* Tertakluk kepada perubahan

Informasi Terkini

Al-Qaly: Nota Pengguna

Kepada pemilik Al-Qaly, jangan letakkan Al-Qaly di bawah sinaran cahaya matahari (secara direct), pastikan ia terlindung untuk elakkan lumut pada seramik putih. 

 

Pandangan

Apa pandangan anda tentang wajah baru portal GESB?